online website builder
Ragbi škola

Gdje, kada i tko 

  • RAGBI ŠKOLA - Ragbi je igra koju mogu igrati svi uzrasti i bez obzira na spol i dob. Glavni cilj nam je uz zaštitu igrača i promicanje ragbi igre kroz učenje i zabavu te razvoj zdrave i poptuno izgrađene osobnosti igrača. Ragbi je napredovao do profesionalnog nivoa i prihvatio novo doba, ali je zadržao i tradiciju rekreativne i amatarske igre.

    Osim dobre volje za učenje i strpljenja, za sudjelovanje vam je potrebna sportska oprema za aktivnost u dvorani (tenisice, kratke hlacčice i majica) ili aktivnosti na otvorenom travnatom igralištu (kopačke, kratke hlačice ili duga sportska trenirka te kratka ili duga sportska majica ovisno o vremenskim uvjetima). 
  • TERMINI - Škola ragbija održava se u ljetnom i zimskom periodu. U ljetnom periodu aktivnosti se održavaju na stadionu "Metalac" utorkom i četvrtkom s početkom u 19.30 sati. U zimskom periodu treninzi se održavaju u dvorani, a o terminima ćemo Vas obavijestiti.
  • TRENERI - Školu ragbija održavaju profesor kinezioligije Ivor Borovnjak, trener ragbija Antoan Trbić i pomoćni trener Luka Došen.