Home Najave i objave Finale prvenstva RH u Ragbiju 7 u muškoj i ženskoj konkurenciji
Finale prvenstva RH u Ragbiju 7 u muškoj i ženskoj konkurenciji PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016 00:00

sisak072016

Ragbi klub Sisak je domaćin finalnog turnira Prvenstva Hrvatske u ragbiju 7 u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji je zakazan za subotu 18. lipnja 2016. godine na stadionu Metalac, sa početkom u 14.00 sati. Učestvuju najbolji klubovi iz cijele Hrvatske koji su svoj plasman izborili kroz regionalne kvalifikacijske turnire, i to 6 muških i 4 ženske ekipe.
Međunarodni turnir u ragbiju 7 se u Sisku organizira već 23 godine (Sisak 7s), a ovaj put smo dobili povjerenje Hrvatskog ragbijaškog saveza da ponajbolje hrvatske ragbijaše i ragbijašice dovedemo u naš grad kako bi se borili za titulu prvaka države u ovoj novoj atraktivnoj olimpijskoj disciplini koja se nakon 92 godine vraća u program Olimpijskih igara (Rio 2016).
Cijeli događaj ima i novu dimenziju kao humanitarna akcija s ciljem prikupljanja novčane pomoći za završno uređenje prve sobe za terapiju senzorne integracije u Sisačko-moslavačkoj županiji – SOBA ČUDA.
Planiran je cjelodnevni program i druženje s članovima Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije “Mala kuća”. Cijelu akciju su podržali Grad Sisak i Županija sisačko-moslavačka.

 

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11 

Powered by Simora d.o.o. Hosted & Developed by BIT centar d.o.o..